| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Leon Q Maniak

|
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 11:20 pm Temat postu: W maju na Mazury |
 |
|
28 i 29 maja 2010 roku QULTURKA wraz ze swoimi przyjaciółmi - zespołem SORAGA wyrusza w mini trasę po Mazurach. W piątek 28 maja w klubie MŁYŃSKIE KOŁO w Ostródzie pilskie punki zagrają z zespołami GA-GA / ZIELONE ŻABKI oraz THE TOX. Szykuje się w tego wieczoru niezły gig oraz dłuuuuuuuuga noc w domku nad jeziorem! Następnego dnia w sobotę 29 maja w Morągu NA ALEJACH Qulturka i Soraga zagra z THE CUFFS, POSITIVE FOR PROGERSS oraz HIDDEN SCARS. Punkowa zabawa murowana! _________________ ... Każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolnym urodził się ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
A-ska Maniak

|
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 11:22 pm Temat postu: |
 |
|
 _________________ Muzyka jest jak życie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Q Maniak

|
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 11:23 pm Temat postu: |
 |
|
 _________________ ... Każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolnym urodził się ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
A-ska Maniak

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 3:29 pm Temat postu: |
 |
|
no-wróciliśmy i wytrzeźwieliśmy-przynajmniej większość . było gruuuuubo osobiście nie wiem czy przeżyłabym jeszcze jeden dzień...bardzo prawdopodobne, że umarłabym ze śmiechu . wielkie dzięksy dla Grocha, Żabek i Gagi za imprezę do białego rana, dla Smalca za kręcenie gałkami no i dla chłopaków z The Kleszcz i The Cuffs-mega ognisko a to co później to już ocenzurowane Tak nam się podobało, że za miesiąc znów wybieramy się na traskę na mazury-uuuuffff _________________ Muzyka jest jak życie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Groszek Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 6:11 pm Temat postu: |
 |
|
w tym wypadku Groha  _________________ Niech nie będzie dobrze bezbożnemu i dni jego niech się nie przedłużają, ale niech jako cień przemijają ci, którzy się nie boją oblicza Pańskiego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Nudziarz

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 8:49 pm Temat postu: |
 |
|
| GroHa powinno być - wiem z pewnego źródła |
|
| Powrót do góry |
|
 |
A-ska Maniak

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 9:36 pm Temat postu: |
 |
|
ale marudy-oki GROHA _________________ Muzyka jest jak życie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Groszek Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 10:50 pm Temat postu: |
 |
|
| Leon napisał: |
| GroHa powinno być - wiem z pewnego źródła |
racja! _________________ Niech nie będzie dobrze bezbożnemu i dni jego niech się nie przedłużają, ale niech jako cień przemijają ci, którzy się nie boją oblicza Pańskiego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|