| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Leon Q Maniak

|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 2:04 pm Temat postu: Próby |
 |
|
Temat niestety dla wybranych czyli dla stajennych członków kapel próbujących zmienić ŚWIAT spotykając się czasami na ul. w kierunku Bydgoszczy czyli w skrócie info kiedy i kto ma próbę i wszystkie inne sprawy związane z próbownią (opłaty i inne też). _________________ ... Każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolnym urodził się ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Q Maniak

|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 2:04 pm Temat postu: |
 |
|
Qulturka - dziś próba godz. 19.30 do bólu. _________________ ... Każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolnym urodził się ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
QmarcinQ Nudziarz

|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 6:07 pm Temat postu: |
 |
|
To my zaklepujemy czwartek jeśli jest wolny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pchełas Nudziarz

|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 11:36 am Temat postu: |
 |
|
FolkMachina już w tym tygodniu nie próbuje... więc wolne.
Hej!!! _________________ Qulturka/FolkMachina |
|
| Powrót do góry |
|
 |
barthg Leń patentowany

|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:33 pm Temat postu: |
 |
|
| precyzując posta marcina to gramy od 18.30 do bólu;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Q Maniak

|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 1:49 pm Temat postu: |
 |
|
w czwartek my nie robimy - na razie nie włącza sie do rozmowy Inri i Soraga ale myślę, że to kwestia czasu. Qulturka do końca tygonia luz - próba w środę 23 kwietnia na 19.30. _________________ ... Każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolnym urodził się ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
QmarcinQ Nudziarz

|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:08 pm Temat postu: |
 |
|
eh próba niezła chujnia.. jeszcze nas wyjebano po 30 minutach co to jest za koleś w ogóle ? co tam niby gra ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
barthg Leń patentowany

|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:49 am Temat postu: |
 |
|
| wogóle niezły prymityw z niego wbija na sale rzuca hasło ze za 30 minut ma nas nie być na salce nawet nie przedstawiając sie, poza tym przylaczam się do pytania Marcina kto to był taki? Leon coś wspominał o jakimś perkusiscie ale tam chyba z 3 czy 4 osoby przybyły, czy on jest na jakichs innych zasadach na tej salce ze moze tak przyjsc kiedy chce i nas wyjebywac z salki? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Q Maniak

|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:58 am Temat postu: |
 |
|
Sprawa jest już wyjaśniana; osoba ta dostanie niebawem lub już dostała odpowiednie instrukcje i będzie musiała się dostosować; myślę, że niedługo wszystkie kapelki (osoby z kapel) oraz i ta osoba będą ustalać na spokojnie terminy i godziny prób na tym temacie - cierpliwości!!! _________________ ... Każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolnym urodził się ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pchełas Nudziarz

|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:23 pm Temat postu: |
 |
|
hehe... nas też tak kiedyś chciał wykolegować z salki... ale cóż, miał pecha bo trafił na pyskatych.  _________________ Qulturka/FolkMachina |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Burak Punk Brigade Guru

|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:32 pm Temat postu: |
 |
|
| barthg napisał: |
| precyzując posta marcina to gramy od 18.30 do bólu;) |
Te 30 minut zadało mi wiele bólu i cierpienia.
| QmarcinQ napisał: |
| eh próba niezła chujnia |
Lepiej bym tego nie określił.
A tak na poważnie myśle ze lepiej byście się sprawdzili w kawałkach spokojniejszych i wolnych. W muzyce Dezertera czy Siekiery słychać wkurwienie i agresję a wy to przecież grzeczne chłopaczki jesteście i nie potraficie nawet w niewielkim procencie zbliżyć się do klimatu kowerowanych zespołów. Druga sprawa wokal stary czy ty słyszałeś te numery w oryginale po co ty tak przeciągasz słowa jakoś dziwnie jakbyś sylabizował to ma być punk rock tu sie nie śpiewa tylko drze ryja. Jako tako Ci wyszedł refren do ku przyszłości choć od zachwytu jestem daleki, ale za to zwrotki położyłeś kompletnie.
Jak na razie jestem na nie. _________________ Chłop bratersko rękę uniósł w powitania pięknym geście. PDK i KMWTW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
barthg Leń patentowany

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 2:13 pm Temat postu: |
 |
|
| te kowerki miały tylko spowodować byśmy się jako tako zgrali bo nigdy i nigdzie wcześniej nie graliśmy, dlatego prosimy o wyrozumiałość i rady doświadczonej załogi bierzemy do serca, co do zarzutów to owszem słyszałem te kawałki wiele razy, ale chciałem je wykonać ciut inaczej ale skoro brzmi to chujowo to ok zmienimy to, zapraszamy gdy skomponujemy coś swojego a to już nastąpi niebawem, jeszcze raz proszę o wyrozumiałość i dzięki za rady |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mała Punk Nowy

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 2:47 pm Temat postu: |
 |
|
to Bartek umie śpiewać?! Od kiedy mi nic na ten temat nie wiadomo...
Po za tym co to za głupie pytanie "czy słyszałeś oryginał", jak by nie słyszał to by nie wiedział kiedy wejść. A tą Siekiere to nie wiem po co graliśmy chyba dlatego że nagle sie okazało że "koniec czasu".
To była nasza najgorsza próba... nawet pierwsza była lepsza!
PS: to nie wina basistki xD _________________ "W czarnej skórze idziesz sam
Ludzi mówią - "Kurwa jaki cham"
Jesteś inny w szarym tłumie
Nie potrafią cię zrozumieć
Ciężkie buty, wycięte włosy
Inne myśli, ćwieki pasy" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
A-ska Maniak

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 3:51 pm Temat postu: |
 |
|
eee-Pluciak-co się czepiasz młodzieży niech se grają i śpiewają jak chcą-ich kapela _________________ Muzyka jest jak życie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Burak Punk Brigade Guru

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 4:10 pm Temat postu: |
 |
|
Ale ja się nie czepiam absolutnie. Wyrażam po prostu swoją opinię. Bardzo dobrze że grają i to grają dokładnie te kawałki których ja słuchałem będąc w ich wieku. To ich początki i ja to rozumiem. Wcale nie skreślam ich po tej próbie. Napisałem przecież wyraźnie że jak na razie jestem na nie.
Zresztą Asiu idea forum dyskusyjnego polega właśnie na dyskusji i wymianie opinii, a nie pisaniu że jesteście zajebiści i najlepsi. Bynajmniej ja nie po to się tu rejestrowałem żeby wam słodzić tylko sobie pogadać o starych czasach. _________________ Chłop bratersko rękę uniósł w powitania pięknym geście. PDK i KMWTW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|