punk.alternatywa.com punk.alternatywa.com
alternatywnie o panku

Regulamin :: FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja
Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj

Próby
Idź do strony 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum punk.alternatywa.com Strona Główna -> Qulturka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Leon Q
Maniak
Maniak

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 2:04 pm    Temat postu: Próby Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Temat niestety dla wybranych czyli dla stajennych członków kapel próbujących zmienić ŚWIAT spotykając się czasami na ul. w kierunku Bydgoszczy czyli w skrócie info kiedy i kto ma próbę i wszystkie inne sprawy związane z próbownią (opłaty i inne też).
Leon Q
Maniak
Maniak

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Qulturka - dziś próba godz. 19.30 do bólu.
QmarcinQ
Nudziarz
Nudziarz

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

To my zaklepujemy czwartek Razz jeśli jest wolny Groove
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Pchełas
Nudziarz
Nudziarz

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

FolkMachina już w tym tygodniu nie próbuje... więc wolne.
Hej!!!
barthg
Leń patentowany
Leń patentowany

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

precyzując posta marcina to gramy od 18.30 do bólu;)
Powrót do góry
Leon Q
Maniak
Maniak

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 1:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

w czwartek my nie robimy - na razie nie włącza sie do rozmowy Inri i Soraga ale myślę, że to kwestia czasu. Qulturka do końca tygonia luz - próba w środę 23 kwietnia na 19.30.
QmarcinQ
Nudziarz
Nudziarz

PostWysłany: Czw Kwi 17, 2008 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

eh próba niezła chujnia.. jeszcze nas wyjebano po 30 minutach Boks co to jest za koleś w ogóle ?Lisek chytrusek co tam niby gra ?Lisek chytrusek
Powrót do góry
barthg
Leń patentowany
Leń patentowany

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

wogóle niezły prymityw z niego wbija na sale rzuca hasło ze za 30 minut ma nas nie być na salce nawet nie przedstawiając sie, poza tym przylaczam się do pytania Marcina kto to był taki? Leon coś wspominał o jakimś perkusiscie ale tam chyba z 3 czy 4 osoby przybyły, czy on jest na jakichs innych zasadach na tej salce ze moze tak przyjsc kiedy chce i nas wyjebywac z salki?
Powrót do góry
Leon Q
Maniak
Maniak

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Sprawa jest już wyjaśniana; osoba ta dostanie niebawem lub już dostała odpowiednie instrukcje i będzie musiała się dostosować; myślę, że niedługo wszystkie kapelki (osoby z kapel) oraz i ta osoba będą ustalać na spokojnie terminy i godziny prób na tym temacie - cierpliwości!!!
Pchełas
Nudziarz
Nudziarz

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

hehe... nas też tak kiedyś chciał wykolegować z salki... ale cóż, miał pecha bo trafił na pyskatych. Faja
Burak Punk Brigade
Guru
Guru

PostWysłany: Pią Kwi 18, 2008 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

barthg napisał:
precyzując posta marcina to gramy od 18.30 do bólu;)

Te 30 minut zadało mi wiele bólu i cierpienia.

QmarcinQ napisał:
eh próba niezła chujnia

Lepiej bym tego nie określił.
A tak na poważnie myśle ze lepiej byście się sprawdzili w kawałkach spokojniejszych i wolnych. W muzyce Dezertera czy Siekiery słychać wkurwienie i agresję a wy to przecież grzeczne chłopaczki jesteście i nie potraficie nawet w niewielkim procencie zbliżyć się do klimatu kowerowanych zespołów. Druga sprawa wokal stary czy ty słyszałeś te numery w oryginale po co ty tak przeciągasz słowa jakoś dziwnie jakbyś sylabizował to ma być punk rock tu sie nie śpiewa tylko drze ryja. Jako tako Ci wyszedł refren do ku przyszłości choć od zachwytu jestem daleki, ale za to zwrotki położyłeś kompletnie.
Jak na razie jestem na nie.
barthg
Leń patentowany
Leń patentowany

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

te kowerki miały tylko spowodować byśmy się jako tako zgrali bo nigdy i nigdzie wcześniej nie graliśmy, dlatego prosimy o wyrozumiałość i rady doświadczonej załogi bierzemy do serca, co do zarzutów to owszem słyszałem te kawałki wiele razy, ale chciałem je wykonać ciut inaczej ale skoro brzmi to chujowo to ok zmienimy to, zapraszamy gdy skomponujemy coś swojego a to już nastąpi niebawem, jeszcze raz proszę o wyrozumiałość i dzięki za rady
Powrót do góry
Mała Punk
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

to Bartek umie śpiewać?! Od kiedy mi nic na ten temat nie wiadomo...
Po za tym co to za głupie pytanie "czy słyszałeś oryginał", jak by nie słyszał to by nie wiedział kiedy wejść. A tą Siekiere to nie wiem po co graliśmy chyba dlatego że nagle sie okazało że "koniec czasu".
To była nasza najgorsza próba... nawet pierwsza była lepsza!
PS: to nie wina basistki xD
Nie potrafią cię zrozumieć

Ciężkie buty, wycięte włosy
Inne myśli, ćwieki pasy"
Powrót do góry
A-ska
Maniak
Maniak

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

eee-Pluciak-co się czepiasz młodzieży Klnie niech se grają i śpiewają jak chcą-ich kapela
Burak Punk Brigade
Guru
Guru

PostWysłany: Sob Kwi 19, 2008 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Ale ja się nie czepiam absolutnie. Wyrażam po prostu swoją opinię. Bardzo dobrze że grają i to grają dokładnie te kawałki których ja słuchałem będąc w ich wieku. To ich początki i ja to rozumiem. Wcale nie skreślam ich po tej próbie. Napisałem przecież wyraźnie że jak na razie jestem na nie.
Zresztą Asiu idea forum dyskusyjnego polega właśnie na dyskusji i wymianie opinii, a nie pisaniu że jesteście zajebiści i najlepsi. Bynajmniej ja nie po to się tu rejestrowałem żeby wam słodzić tylko sobie pogadać o starych czasach.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum punk.alternatywa.com Strona Główna -> Qulturka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 1 z 24

Skocz do: