| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Burak Punk Brigade Guru

|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 11:54 pm Temat postu: |
 |
|
a kapusta rzecze smutnie
moi drodzy po co kłutnie
po co wasze swary głupie
strzelcie lepiej se po kupie _________________ Chłop bratersko rękę uniósł w powitania pięknym geście. PDK i KMWTW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grochu Guru

|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 11:57 pm Temat postu: |
 |
|
No Buraczku,to nie ja zacząłem.Ale mogę skończyć hipisie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Burak Punk Brigade Guru

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 12:00 am Temat postu: |
 |
|
skończyć w zupie? _________________ Chłop bratersko rękę uniósł w powitania pięknym geście. PDK i KMWTW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grochu Guru

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 12:08 am Temat postu: |
 |
|
Nie zadawaj mi tak trudnych pytań.Jestem rozbity emocjonalnie i w żałobie po Wygarze  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
A-ska Maniak

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 12:29 pm Temat postu: |
 |
|
no to może wrócimy do tematu. Qulturka-wtorek 02. 03 godz 18.00-do bólu bo 6-ciu gości-ostatki przed finałem _________________ Muzyka jest jak życie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justyna Nowy

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 11:28 am Temat postu: |
 |
|
Jeśli tak już zainteresowała cię moja osoba to fakt moim marzeniem z dzieciństwa było granie w zespole. ciut późno się obudziłam, jednakże pojawił się moment w moim życiu że zaczęłam coś z tym robić i podjęłam kroki aby realizować swoje marzenie. Kupiłam sobie trąbkę, chodziłam na prywatne zajęcia do szkoły muzycznej i sporadycznie korzystałam z sali prób za którą uiszczam drobne opłaty co miesiąc. Ze względu na chorobę, której leczenie będzie trwało przynajmniej pół roku, musiałam odłożyć trąbkę i zaprzestać bywania na próbowni. Mam osobiste poczucie, że mogę od czasu do czasu bywać na temacie PRÓBY i np. wysłać info o sprzedaży ziemi za rozsądną cenę do osób jak już wspomniałam wyżej, które może to zainteresować Myślę również, że nie ty będziesz decydował o tym co ma być na tym forum w szczególności na temacie PRÓBY, ponieważ treść wiadomości które niejednokrotnie wysyłasz można o kant dupy rozbić. Więc nie wiem po co się czepiasz jak ja piszę konkretną, czytelną wiadomość. Jeżeli chodzi o FORUM QULTURKA ->PRÓBY Asia i Leszek są dla mnie jak PAPIERZ;) Co do twoich emocji to sądzę, że są zachwiane i to w stopniu zaawansowanym, więc znajdź może sobie chłopie dobrego specjalistę który ci pomoże, zamiast wylewać swoje żale na forum, podświadomie szukając usprawiedliwienia dla samego siebie. Na tym kończę ten temat i nie mam zamiaru marnować energii i mojego cennego czasu w dając się w zbędne dyskusje, na tematy tak oczywiste. Na obecną chwilę ważniejsze dla mnie jest podziwianie pięknych widoków z okien baru na plaży, gdzie obchodzę swoje urodziny. Pozdrawiam justa _________________ Justyna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grochu Guru

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 3:28 pm Temat postu: |
 |
|
| Cytat: |
| Jeśli tak już zainteresowała cię moja osoba |
W ogóle mnie nie interesuje.
| Mam osobiste poczucie, że mogę od czasu do czasu bywać na temacie PRÓBY i np. wysłać info o sprzedaży ziemi za rozsądną cenę do osób jak już wspomniałam wyżej, które może to zainteresować |
A ja twierdzę,że na forum punkowym nie powinno się pojawić tego typu ogłoszenie.Od tego są agencje rolne czy sprzedaży nieruchomości.Mają swoje strony tak dla Twojej informacji.
| Myślę również, że nie ty będziesz decydował o tym co ma być na tym forum w szczególności na temacie PRÓBY |
Od tego jest moderator,który MOIM ZDANIEM powiniem to ogłoszenie usunąć.
| ponieważ treść wiadomości które niejednokrotnie wysyłasz można o kant dupy rozbić |
Wyrażam SWOJE zdanie,z którm nie musisz się zgadzać.
| Więc nie wiem po co się czepiasz jak ja piszę konkretną, czytelną wiadomość |
Kurwa,gdzie ja się czepiam????Zadałem pytanie.
| Co do twoich emocji to sądzę, że są zachwiane i to w stopniu zaawansowanym |
Sądź sobie co chcesz,Twoje zdanie na mój temat kompletnie mnie nie obchodzi i mam je głęboko w dupie.
| zamiast wylewać swoje żale na forum |
Czy mogłabyś mi wskazać w którym miejscu w moim pytaniu wylewam żale????
| podświadomie szukając usprawiedliwienia dla samego siebie |
W końcu ktoś postawił trafną diagnozę co też mi może dolegać.Dzięki,bo nigdy nie wiedziałem po co piszę na różnych forach.
I takie moje końcowe przmyślenie na temat tego co napisałaś:
TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA OD LUDZI O ZACHWIANYCH EMOCJACH.
Mam nadzieję że zrozumiesz to co teraz napisałem.Było miło. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Groszek Moderator

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 8:07 pm Temat postu: |
 |
|
 _________________ Niech nie będzie dobrze bezbożnemu i dni jego niech się nie przedłużają, ale niech jako cień przemijają ci, którzy się nie boją oblicza Pańskiego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
grochu Guru

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 8:29 pm Temat postu: |
 |
|
Zmartwię Cię.Niepotrzebny Tobie ten popcorn.Dalszego ciągu z mojej strony nie będzie Jak już to w realu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Burak Punk Brigade Guru

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 9:10 pm Temat postu: |
 |
|
| brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś |
_________________ Chłop bratersko rękę uniósł w powitania pięknym geście. PDK i KMWTW |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Q Maniak

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 10:58 pm Temat postu: |
 |
|
Nawiązując do prób to w czwartek (04.03) od 19:00 Qulturka z ostatnimi gośćmi a wcześniej Soraga od 11:00. _________________ ... Każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolnym urodził się ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Nudziarz

|
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 12:12 am Temat postu: |
 |
|
| proba soraga 17 lub 18 marca od 20 tej |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Nudziarz

|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 2:35 pm Temat postu: |
 |
|
| w czwartek 18tego marca próbę gramy o 20tej soraga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Saszqlec Nowy

|
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 11:15 pm Temat postu: |
 |
|
25 MARCA - próba Qulturka na 18:00  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Leon Q Maniak

|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 6:23 am Temat postu: |
 |
|
zmiana decyzji - próba Q dopiero 29 marca (poniedziałek) godz. 18:00 _________________ ... Każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolnym urodził się ... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|