punk.alternatywa.com punk.alternatywa.com
alternatywnie o panku

Regulamin :: FAQ :: Szukaj :: Użytkownicy :: Grupy :: Rejestracja
Profil :: Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości :: Zaloguj

Próby
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum punk.alternatywa.com Strona Główna -> Qulturka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Burak Punk Brigade
Guru
Guru

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 11:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

a kapusta rzecze smutnie
moi drodzy po co kłutnie
po co wasze swary głupie
strzelcie lepiej se po kupie
grochu
Guru
Guru

PostWysłany: Pon Mar 01, 2010 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

No Buraczku,to nie ja zacząłem.Ale mogę skończyć hipisie Faja
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Burak Punk Brigade
Guru
Guru

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 12:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

skończyć w zupie?
grochu
Guru
Guru

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 12:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Nie zadawaj mi tak trudnych pytań.Jestem rozbity emocjonalnie i w żałobie po Wygarze Very Happy
Powrót do góry
A-ska
Maniak
Maniak

PostWysłany: Wto Mar 02, 2010 12:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

no to może wrócimy do tematu. Qulturka-wtorek 02. 03 godz 18.00-do bólu bo 6-ciu gości-ostatki przed finałem
Justyna
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 11:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Jeśli tak już zainteresowała cię moja osoba to fakt moim marzeniem z dzieciństwa było granie w zespole. ciut późno się obudziłam, jednakże pojawił się moment w moim życiu że zaczęłam coś z tym robić i podjęłam kroki aby realizować swoje marzenie. Kupiłam sobie trąbkę, chodziłam na prywatne zajęcia do szkoły muzycznej i sporadycznie korzystałam z sali prób za którą uiszczam drobne opłaty co miesiąc. Ze względu na chorobę, której leczenie będzie trwało przynajmniej pół roku, musiałam odłożyć trąbkę i zaprzestać bywania na próbowni. Mam osobiste poczucie, że mogę od czasu do czasu bywać na temacie PRÓBY i np. wysłać info o sprzedaży ziemi za rozsądną cenę do osób jak już wspomniałam wyżej, które może to zainteresowaćSmile Myślę również, że nie ty będziesz decydował o tym co ma być na tym forum w szczególności na temacie PRÓBY, ponieważ treść wiadomości które niejednokrotnie wysyłasz można o kant dupy rozbić. Więc nie wiem po co się czepiasz jak ja piszę konkretną, czytelną wiadomość. Jeżeli chodzi o FORUM QULTURKA ->PRÓBY Asia i Leszek są dla mnie jak PAPIERZ;) Co do twoich emocji to sądzę, że są zachwiane i to w stopniu zaawansowanym, więc znajdź może sobie chłopie dobrego specjalistę który ci pomoże, zamiast wylewać swoje żale na forum, podświadomie szukając usprawiedliwienia dla samego siebie. Na tym kończę ten temat i nie mam zamiaru marnować energii i mojego cennego czasu w dając się w zbędne dyskusje, na tematy tak oczywiste. Na obecną chwilę ważniejsze dla mnie jest podziwianie pięknych widoków z okien baru na plaży, gdzie obchodzę swoje urodziny. Pozdrawiam justa
grochu
Guru
Guru

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Cytat:
Jeśli tak już zainteresowała cię moja osoba

W ogóle mnie nie interesuje.

Cytat:
Mam osobiste poczucie, że mogę od czasu do czasu bywać na temacie PRÓBY i np. wysłać info o sprzedaży ziemi za rozsądną cenę do osób jak już wspomniałam wyżej, które może to zainteresować

A ja twierdzę,że na forum punkowym nie powinno się pojawić tego typu ogłoszenie.Od tego są agencje rolne czy sprzedaży nieruchomości.Mają swoje strony tak dla Twojej informacji.

Cytat:
Myślę również, że nie ty będziesz decydował o tym co ma być na tym forum w szczególności na temacie PRÓBY

Od tego jest moderator,który MOIM ZDANIEM powiniem to ogłoszenie usunąć.

Cytat:
ponieważ treść wiadomości które niejednokrotnie wysyłasz można o kant dupy rozbić

Wyrażam SWOJE zdanie,z którm nie musisz się zgadzać.

Cytat:
Więc nie wiem po co się czepiasz jak ja piszę konkretną, czytelną wiadomość

Kurwa,gdzie ja się czepiam????Zadałem pytanie.

Cytat:
Co do twoich emocji to sądzę, że są zachwiane i to w stopniu zaawansowanym

Sądź sobie co chcesz,Twoje zdanie na mój temat kompletnie mnie nie obchodzi i mam je głęboko w dupie.

Cytat:
zamiast wylewać swoje żale na forum

Czy mogłabyś mi wskazać w którym miejscu w moim pytaniu wylewam żale????

Cytat:
podświadomie szukając usprawiedliwienia dla samego siebie

W końcu ktoś postawił trafną diagnozę co też mi może dolegać.Dzięki,bo nigdy nie wiedziałem po co piszę na różnych forach.

I takie moje końcowe przmyślenie na temat tego co napisałaś:

TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA OD LUDZI O ZACHWIANYCH EMOCJACH.

Mam nadzieję że zrozumiesz to co teraz napisałem.Było miło.
Powrót do góry
Groszek
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

grochu
Guru
Guru

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Zmartwię Cię.Niepotrzebny Tobie ten popcorn.Dalszego ciągu z mojej strony nie będzie Razz Jak już to w realu.
Powrót do góry
Burak Punk Brigade
Guru
Guru

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 9:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Cytat:
brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś

Leon Q
Maniak
Maniak

PostWysłany: Sro Mar 03, 2010 10:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

Nawiązując do prób to w czwartek (04.03) od 19:00 Qulturka z ostatnimi gośćmi a wcześniej Soraga od 11:00.
Leon
Nudziarz
Nudziarz

PostWysłany: Nie Mar 14, 2010 12:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

proba soraga 17 lub 18 marca od 20 tej
Powrót do góry
Leon
Nudziarz
Nudziarz

PostWysłany: Wto Mar 16, 2010 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

w czwartek 18tego marca próbę gramy o 20tej soraga
Powrót do góry
Saszqlec
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Mar 16, 2010 11:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

25 MARCA - próba Qulturka na 18:00 Miotacz Wlosia 2 ;D
Powrót do góry
Leon Q
Maniak
Maniak

PostWysłany: Sro Mar 24, 2010 6:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatem

zmiana decyzji - próba Q dopiero 29 marca (poniedziałek) godz. 18:00
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum punk.alternatywa.com Strona Główna -> Qulturka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Następny
Strona 22 z 24

Skocz do: